Monday, October 27, 2008


duit...duit...duit....= problem...problem...problem...

Tu la masalah aku sjak menapak di bumi Moscow ni, I repeat "Moscow" aka the most expensive city in the world..fyi..

So berbalik kpada cerita aku nih, dgn bangga nyer ingin ku menyatakn bahawa ak agak pening2 wktu nk fly dulu, maybe perasaan bergolak dgn hebat nyer kut nk meninggalkan Malaysia..hehe..so, xde la bawa duit yg mencukupi(sperti yg telah dinyatakan oleh pihak2 tertentu)..

Aku pun dgn muka yg agak tebal, bersesuaian dgn cuaca di Russia yg sejuk ni, pnjam la duit ngn kengkawan seperjuangn n kakak senior yg tercinta..hehe.. n now my mission is = byr balik hutng diorng!! hmm, tu je la critenyer, nk sesuaikn dgn gmbr kt sbelah ni.. out
Posted by Picasa

2 comments:

alia said...

aimi!
saba je la wei.
ko blaja kt sane ok?
ade dpt bf?
haha

i.am.me said...

ape alia?? bf?? bf tu ape..hehe, ceh.. ak kat sini nk bljar la..tunggu la next year ke..hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.