Wednesday, December 29, 2010

crystal winter



Assalamualaikum dan selamat semua..


cantikkan! Ciptaan Allah

Sekarang pukul 5.26 pg, 29 Dec 2010.. Bangun2 pukul 2.45 pg, terus on laptop, dan skyping dengan ibu.. Hari ni birthday ibu!! Sambil2 tu buka pula Maybank2u, alhamdullilah.. Seperti yang dijanjikan ibu, 1k dah selamat di tanganku! hehe...Lawak pula, padahal birthday ibu, tapi saya pula yang dapat hadiah..hikhik..

12 hari lagi untuk exam final Microbiology.. Arrrgh, manusia ni sangat pelik! Bila masa sikit, complain x sempatlah, lepas tu tension menonggeng sorang2. Bila masa dah banyak pulak, duk leka2 mengalahkan orang yang xde exam.. Sampai sekarang mood nak study x datang2 lagi. Aku pandang buku, buku pandang aku balik.. Aku pandang buku lagi sekali, buku tengok aku dah tidur.. Haishh.. Harap2 hadiah daripada ibu tu dapat naikkan balik semangat saya nak study! =P

Semalam kelas yang terakhir untuk semester ni, Internal Disease. Last week cikgu kata, suruh study balik semua yang dia dah ajar untuk sem ni, dan dia siap suruh practice, berlakon macam doktor tanya2 soalan dekat patient. So malam before kelas tu berpulunlah aku membaca balik notes2 yang tunggang langgang tuh, jenuh betul nak memahamkan. Tapi, sampai2 je kelas, cikgu terus mintak buku zacheot dan puuuf, begitu sahaja kelas kitorang habis!! Dan begitulah habisnya semester 1 tahun 3 ku.. Alhamdullilah, masih bernyawa, masih mampu untuk meneruskan semester yang akan datang..InsyaAllah.. Tapi sedikit takut, sebab sem depan akan ada subjek baru - Topografi Anatomy aka Topan. Yang jadi susahnya bila subject ni dah sememangnya susah, ditambah pula kena belajar dalam bahasa Russia.. Sabar je lah..

Okeylah, insyaAllah petang nanti nak pergi shopping!! Setelah beberapa bulan terpaksa menahan diri x pergi shopping mall sebab disibukkan dengan Pharmaconya, IDnya, gen surgnya.. haha.. tengoklah berapa banyak duitku habis harini!



depan apartment je pokok ni



p/s semalam lepas kelas terjatuh, sebab jalan licin.. (tu lah, duk sibuk gelakkan kawan kat depan terlanggar pokok, gedebuk aku pulak jatuh..hehe)

2 comments:

^__^ said...

Wow dapat duit blnja2

i.am.me said...

hehe..rezeki =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.