Saturday, December 6, 2008

terjumpe plak!!

Well..well... adakah anda t'tnyer2 siapakah jejaka kacak disebelahku ini?? adakah dia seorng penyanyi? ataupun pelakon?? hehe.... cam ni cerita dia...

(Malaysia)Di suatu petang yg agak hening, aku dengan rasa penuh keboringan view kawan ak nyer Friendster profile..skali ternampak pulak ader sorng mamat Rusia ni, Sergei namanyer.. Aku pun dengan x brape nak malu comment la kat dia mengatakan bahawa aku bakal menjejakkan kaki ke Rusia nanti... So di situ la bermulanya pertemuan kami...cewah~~ tp x lama tu, dengan kesibukanku di Intec, semuanye kembali sunyi..tiada khabar berita..

(Moscow) Da slamat sampai kat Moscow, ak pun maklumkan kat dia yang aku da tiba di Moscow ni... Kami pun berkongsi pengalaman masing-masing, bertanyakan kehidupan di negara ini dan sebagainyer.. tup2 hari ini....

(Khalushki Mall) Tepat pukul 2 petang, aku tiba di Khalushki Mall sebab ada Usrah (perbincangan hal-hal agama and life kat sini).. tiba2, ak tercam ader mamat ni, muka sgt familiar, mamat tu pun pandang pelik ke arah aku.. rupanyer mamat tu adalah Sergei ni. X sangka, sebesar-besar Moscow ni, kitorng boley terserempak.. Kitorang pun bergilir-gilir amik gmbar mane tau lpas ni maybe x dapat jumpe lagi...

p/s masa nak amik gambar ni dia kata(in Russianla), "rasanyer better saya duduk kut". Sebab kalu dia x duduk, mmg gambar ni x nampak aku kut.. tinggi!!

Da tu je nak ckp..haha.. -out-
Posted by Picasa

7 comments:

eNdY said...

die ckp tuh mmg ade makna tersirat..
huhu~
ko x terase ke?
hehehe~
jk2~
=p

kamal said...

btol gak pe yg endy ckap tu..
hehe..
pape je r aimi oi..
da jmpe 2 jgn wat2 lpe lak..
haha

i.am.me said...

lorr..ape pulok nih?! lupe pe nyer.. hmm, papeje la

Sergey said...

Приятная ,случайная встреча .Я сижу потому что слишком большой чтобы стоять рядом Aimi

khalil said...

alah!!!
i x jeles pon...
muke de pun cm x rela jek nk amek gmbr..

hahaks!!jgn marah...

SLMT HRI RAYA!!!

miss u

wiz said...

Salam, thanks for linking me. It's nice to see Malaysian students studying in Moscow and even nicer to know that all of you are enjoying yourselves there.

But the nicest of all would definitely be you meeting with the cute Russian guy.;o)

i.am.me said...

wiz- i think you must known khalilah, she's da 1 who recomended me to view ur blog..n i'm quite amazed at ur work..mayb back to Malaysia soon I hope i'll get 1 of them from you ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.