Wednesday, December 9, 2009

Serangan blur

Alhamdullilah, setelah menanti selama 3 minggu, akhirnya kitorang berjaya jugak wat control lesson heart, walaupun tersangkut lg 1 subtopic, tp watever la kan, yg pnting kurang da ckit beban..huhu!!!

Lepas kelas, aku n budak2 yg lain pun start mnjalankan project "gerakan menyerang ayu!!!".. Sempena perempuan2 melayu terakhir, Tirah n Sheila masak di rumah, (sodap wey, diorng masak satay kambing n satay ayam...slack xde kuah kacang jer, kalu ade mmg x kisah da kalu x balik msia..hehe.. owh yer, satay diberi name "Satay Kejang", satay Kuzmin pun bley gak ah...) Aku ngn Radzlin plak diperintahkan utk pergi Kiev utk beli hadiah ayu, mesti colour hijau yer tuan2 puan2. hah keknye plak, kitorng beli kat Kvartal jer, tgk2 xde yg memenuhi cita rasa, so pikir nyer pikir, kitorng pun beli la kek yg biase2 (tp sedap gak!), pastu beli buah kiwi 2 biji n potong hias kat atas kek tuh.. x sangka lawa n bertambah sodap jadinyer...

Da smpai rumah, salah sorang dari kitorng wat plan nk g serang ayu dgn snow ball bila dia balik dari kelas nnt.. wah ckp same luu, seksa dowh!!! Nak smbut birthday ayu mmg penuh dgn penderitaan..hehe.. Radzlin dgn kepakaran menggumpal snow tu berjaya la buat beberapa bijik snow ball sebesar dragon ball tuh..

x berapa lama penantian, diorng pun sampai (ayu n nana yg baru balik dr kelas ruski).. masalhnyer diorang ikut jln lain, x seperti yg kitorng rancang.. Last2 kitorng pun kelihatan seperti org x berape betul g m'hendap kt pokok2 tuh, Tirah jerit serang tp semua org cm blur2 jer.. orang yg dibaling pun (ayu) relax jer..haishh tension tul =D

Lepas serangn x berapa nk jadi tu, dgn tgn kesejukan n pedih tahap gaban, kitorng pun naik la rumah balik, n wat "surprise" lg skali kt dia.. ni hah..hekhek

video

Happy Birthday Ayu!!!

3 comments:

Syed Danial said...

haha.bday ayu rupanya.kpd ayu jika anda terbaca comment ni, selamat hari jadi ke-19? buat anda :)

syahir said...

same2...
slamat hari lahir ayu..
semoge sehat selalu,,
tetap iman n
happy senantiase..
=)..
mintak tolong aimi jadik akak post yerr..
=)..
hehe..
thankz mi..
=D

i.am.me said...

ayu kate tq...

syahir: pe maksudnyer akak post tuh??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.