Monday, October 4, 2010

"cycle" da dtg, kayuh cepat...kayuh!

Hey yaperdaa~

Alhamdullilah3... Sesungguhnya Allah sememangnya Maha Mengetahui makhluk ciptaanNya. Walaupun minggu ni bagi aku yang paling sibuk, sikit sahaja masa yang terluang untuk buat benda2 lagha...(Ooops! )..hehe.. Dengan masa yang sikit tu, study pun dah macam tunggang terbalik, tp hari ni, pergi2 kelas, menunggu dengan berdebar nak jawab exam (berdebar sebab x habis prepare), tapi dengan tiba2 nya, cikgu pengganti tu kata, "Domoi!".. Aku macam...for real?!.. Dan bak kata kawan aku tuh, serius sh**?!! Alhamdullilah, exam dah dicancelkan....hehehehuhuhuhahaha....

......

Seketika tadi, bagi aku, "cycle" sudah bermula... Bukan cycle class senior2 tu, tp "cycle" ni yang pernah aku lalui suatu ketika dahulu, kini ibarat "karma" dah terkena kat aku balik..Rasa macam lawak pun ada jugak! huhu..moga diberi kekuatan!


*domoi = pulang ke rumah


p/s dalam edit post aku tu byk betul post2 yang terbengkalai.... susahlamacamini... =(



5 comments:

SEGi said...

cycle mne nie?

the unknown said...

exam, lagi cepat buat, lagi cepat abis!

i.am.me said...

segi: hohohoho...cycle ni bile dulu X->Y, sekarang Y->Z...ponyatno~~ hehe

the unknown: masalahnya exam tu memang cancel terus, xyah buat langsung.. dat's da beauty of my university =)

samanosuke_04 said...

exam gapo aimi?

i.am.me said...

gen surg lerr.. cikgu aku mmg cool habis!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.