Thursday, September 22, 2011

Selamat datang ke tahun 4

aaahhh..tido awal, bangun tetap lambat!!... (sampaikan ada tetamu datang rumah semalam pun x sedar..huhu) tapi xpe, hari ni kan xde class.. haaa.. tu yang bestnyer cycle bulan ni.. next week dah cuti seminggu sebelum nak masuk cycle baru.. waaaah!! i'm lovin' dis 4th year!!!

Memandangkan tahun 3 tu sangatlah hecticnya, (sebenarnya tahun 3 ni terasa padat bukanlah sebabkan ape sangat pun.. banyak sangat lecture2 tambahan yang x penting sangat pun macam belajar sejarah/culture masyarakat zaman dolu-dolu, lecture hallnya yang terletak kat hujung dunia, waktunya plak dah nak hujung2 hari...tu yang rasa penat tuh).. Manesh dekat Ohodni Ryat yang memang tiap2 hari lalu pun (on da way kelas-rumah) rasanya memang x singgah2 pun.. Makanya tahun ni nak top up balik lah...haha.. tah pape... Kawasan rumah kitorang ni, a.k.a Sokolniki ni antara tempat tarikan pelancong sebenarnya, sebab dia ada taman yang sangat2 besar, dan cantik.. (kata pakcik google).. Ye lah, x habis jelajah lagi kan..depan rumah je padahal.. So ingatnye petang ni nak round2 lah kejap..hehe...

Kelmarin, pergi Ashan (hypermarket ala2 Giant) 5 jam duk round2.. Before ni kalau pergi dah aim dah dulu nak beli ape.. muka straight je cari barang, bayar, balik.. Sekali dah free macam sekarang, sampaikan tempat barang2 yang x pernah terpikir nak beli pun kitorang serang jugak...

Tapi kan, disebalik kebahagiaan sementara ni, cuak tu ada jugak, bila tengok rakan2 serumah yang lain (diorang tengah dalam cycle killer!) membanting tulang nak prepare untuk kelas tiap2 hari..fuhhh... moga diberikan kekuatan je lah untuk aku nanti (which is 2 bulan lagi...grrrrr).. Tapi before tuh, jom bersenang2 dahulu... hehe... "Duduk Moscow dah nak masuk 4 tahun, tapi tu pun x abis explore lagi..."




Dah lama rasanya xde gambar ber-4 macam ni... seronok dapat keluar jenjalan sesama <3


3 comments:

sana khan said...

Pak job Ads and advertisements for Karachi,Lahore,Quetta,Peshawar,Multan,Hyderabad,Rawalpindi,Islamabad and http://allpkjobz.blogspot.com all cities of Pakistan.

eNdY said...

best kann 4th year! =))

aku pon skng tgh cycle relax lg.. tp ade je bdk2 lain cycle killer2.. huhu.. korg blaja sume in russian ke? or still using english?

i.am.me said...

kan3... hehe.. depends on hospital.. akunye selamat in english..hehe, ley survive lg..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.