Sunday, September 20, 2009

Salam Aidilfitri 09

familyku di sini~
raya, tudung runtuh, & me...haissh
Alhamdullilah, aku diberi peluang sekali lagi utk menikmati bulan Ramadhan n menyambut Aidilfitri ku yang ke 18. Tahun ni da masuk 2 thn aku beraya di perantaun. Tapi x taulah kenapa, suasana raya tahun ni aku sgt2 x terasa. Mungkin raya di Malaysia nnt (maybe next yr or next other year..amiin) lain kut perasaannyer.
Hari ni hari raya, macam biasalah bdak2 Moscow akan attack embassy jer. Tahun ni, berbeza dari thn lepas, student2 kite ni da makin bergaya n gah dgn camera besar masing2..so ramailah fotographer2 yg baru menunjukkan belang dan pokkadot masing2. Aku pn secara automatic xderla mood sgt nk amik2 gmbar nih, kasi can cam yg besar2 tuh beraksi..hehe
Before nak g embassy utk jamuan makan yg sebenar, kami singgah jap ke rumah Aunty Laily. Adelah tolong ckit2..hehe..tp agak terkilan, sbb xdpt join mereka yg lain bergmbr kt tmpat2 hot spot moscow nih.hmm xpe la..xder rezekikan.

Anywhoo, nak wish selamat hari raya, maaf zahir batin kepada semua. Sorry kalau before ni ade pmbace blog, commenter, blogger, or sesape jer yg terasa or marah or benci kat saye, maafkanlah yer, saye manusia biase jer.
antara commentar: suara-hot, seksi, rock, hungga2
strepsil sbgai pengganti duit rayer..hehe

bersama duta Rusia.


p/s kepada mereka yg nk wat open house, open hostel, open apartment, or even open room, sila2 la jemput kami ni yer..hehe

4 comments:

syahir said...
This comment has been removed by the author.
syahir said...

rox...
tulis x abis td..
=D

i.am.me said...

rox? kat ner?

hatim a.r said...

hello slamat raye.singgah jap =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.