Monday, May 10, 2010

bas terbang

Nak terbang jauh2 dari sini sekejap.... just for a while maybe??

Hmm baru sedar, sebenarnya sedang kita merasa life yang kita lalui x berapa nak best, sebenarnya ramai je yang lalui benda yg sama macam kita.. This week (except that wonderful picnic!) sangatlah rasa kekurangan, buat something semuanya macam main2, iman naik turun naik turun, mcm "crap" bak kata kawan saya tuh! Alhamdullilah, lepas berdating dengan usrahmates, beban terasa kurang sikit, and refresh balik benda2 yang aku terlupa.. yup, the best listener is Allah!


notakakiku: nak dslr 1. Belikan pleaseee!!



Posted by Picasa

3 comments:

Hairi Bin Isa said...

for this shot,i wish really really really really really really u HAD dslr in ur index finger...KIU!

nana <3 said...

crap is definitely the word of the week. hehe.

Tetaplah kte mengerjakan sunnah Rasul wpun sewaktu iman kte tgh down. Moga2 kte termasuk org yg beruntung =)

p/s: sudah cukup mcm dslr tuh! hee~ bila org xberseni menilai

i.am.me said...

hairi: wah comment dari taiko! hehe.. i also reallyx100 wish dat i owned 1.. pe lagi, mari la menyumbang ke tabung "mari belikan aimi dslr 1" heh heh

nana: huuhu, thnks for the reminder! haik2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.