Wednesday, May 19, 2010

setahun sekali


Yeay, birthday datang lagi!! means ada cake, surprises and laughters!!! Since dah ada oven di bilik sebelah, kitorang dah tak perlu keluarkan duit untuk beli cake2 di Kvartal mahupun Ashan, semuanya buat sendiri. Bila buat sendiri tu maknanya kasih sayang tu lebihlah sikit..hehe.. Nana sebagai chef besar dibantu dengan co-chef yang comel lagi anggun ni..*hik hik*.. buatlah 1 blueberry butter cake (namo eh punyolah panjang, cake eh kocik yoh!hehe). Ditambah pula dengan artist2 deco kita, cik tirah dan ayu menghiasi cake tuh, walaupun hampir habis kerak cake tu dimakan dalam process menghiasnya..cis!! hehe..

I'm so in love with this picture, sebab ada sikit touch of lomo..hhehe..ni naturalnya lomo tau! Sebab bilik diorang yg sgt strategik menyebabkan sinaran matahari sebijik tu masuk dalam bilik dan hasilnya..wallllllaaaah!!

Inilah dia mangsa kami, Happy 19th birthday! Semoga sentiasa dalam jagaanNya! Luv ya!!!

p/s exam week sekarang..doakan ye!

Posted by Picasa

7 comments:

nana <3 said...

hahaha. xde da rupa blueberry nye! neway, it was fun baking and decorating with u guys! hehe

nana <3 said...

oh, perlu kata ini:

"Credits to Allah utk potensi diri yg dikurniakan =)"

i.am.me said...

rupa x penting, yg pnting rasa..

true, everything is from Him...Alhamdullilah

Anonymous said...

Salam, cik aime n friends doctor-to be,

Marilah datang rumah aunty kalau nak buat kek @ aunty buatkan kek, awak2 semua yg deco. Utk besday girl, Selamat Harijadi, semoga dilimpahi rahmat Allah di dunia dan akhirat , berjaya dengan cemerlang dalam semua lapangan.Amin.

Sebelum balik cuti summer meh datang masak2 kat rumah aunty.

aunty shima

i.am.me said...

wsalam..
wow what a surprise!!! terkejut saya aunty shima bace blog ni..huhu, "malu2"..hehe thnk you aunty..insyaAllah, lpas final exm boleh kami singgah2..hee..

birthday girl said...

salam..
jazakillah kwn2 for the presents and cake and for everything that u've done for me..
Hanya Allah yg mmpu membalasnya..hehe

p/s: lps ni kt ley tgk muka korg hari2 tnpa perlu ke blk dpn or webcam...hehe:)

radzlin said...

salam Aunty Shima..
hehe...slamat dtg ke blog Aimi!
tima kasih byk2 for the wish..
insya Allah..lps final xm nnt, bleyh la km melawat aunty..:)

waaa..msk2!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.