Thursday, June 18, 2009

i'm home!!!

Alhamdullilah. Tarikh keramat 17 jun ak slamat smpai di tanah air tercinta. Waktu keramat 2.15 ptg pesawat EK234 slmt mendarat kat KLIA , n around 3.00 luggage ak slamat di tgn..haha..lamo tuh..

Aku dijemput oleh abg aku, terjerit aku di airport tuh sambil airmata gembiraku mengalir. "bang Rudin, jom makan KFC!!" tu la destinasi pertama yang aku tuju..haha..

Sesampai nyer di rumah, ayah ku menanti di depan rumah, katanyer" macam jejak kasih plak." Ahaks!! agakla.. masuk2 rumah plak, abg aku dah duduk menunggu kat depan beg luggage aku, katanyer nak collect souvenir dia..hmm, excited btul. Aku belikan ayah ku topi moscow tuh. Seronok dia. Abg aku plak, agak macam2 jugaklah dia dpt. and paling best sbb dia jer sorng kat rumah, so dapat la dia pilih souvenor yang best2 dulu..huhu..layannnnn..

Dinner - ingat nak masakkan utk diorng. Tapi bang Rudin kata, xpe la kesian penat, jom makan luar..aku pon ape lagi, setentunyer CHAR KUEY TEAW ku!!!!!!! Mmg puas hati beb, dengan kerang rebus nyer, dgn air durian belanda.. Dis is wat I call heaven..hhehe.

Breakfast - hehe bgn agak lmbat. da nk tgh hari kut..tu pon slamat kawan aku anta msg..Kalu x, phm2 sendiri lah..hehe..pergi dapur, tgk atas meja ader NASI LEMAK plak!!!! I love my dad...LOL

Lunch - Aku ajak Zana and Pa'in anta aku pergi Giant. Singgah rumah Zana dulu, nenek dia kasi makan lauk udang galah, aku terima dgn mulut terbuka jer..haha.. lpas tu smbung plak mkn KFC lagi..hehe

2nd lunch - sampai rumah aku, aku masakkan ayam black pepper utk diorng.Aku join skali makan..hehe..

owh yeah, lpas tu jiran sebelah kasi durian kat aku!! mmg seronok. Dah lah kat rumah ader buah manggis ngn durian belanda.. hmm so far life is good!!!










4 comments:

zulaikha said...

seronoknya!
mesti rse heaven gle..hehe

e.l.i.a.n.a MASTURA! said...

haha.nampaknye ni cm jadual awk mkn jeh.haha.well,aimi kot! =P

i.am.me said...

zulaikha: study kat Jordan ek. Masa kat Dubai kitorng jumpa senior kamu kut..3rd yr..hehe
Nana: 2x5 jer tuh..hahaha

zulaikha said...

yup
study Jordan
nampak kat pic tuh kak azah n the gang :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.