Tuesday, June 16, 2009

L.I.V.E. from Dubai

Must wear it = serabut lorr

kenalan baru, student dari Jordan

muka excited nak balik..sorry Radzlin =P


sorry yer , over ckit..haha


kitorng naik 1st class, caye x??




Alhamdullilah, sampai dah kitorng di Dubai, tmpat transit kitorng dari Moscow ke Kuala Lumpur. Naik Emirates, memang thumbs up la. Best gile (sebab dapat free gift dari steward..haha)

Arini mmg mencabarlah kalau semua org nak tau, arini gak la kitorng nyer last exam, final gen chem. Nak balik hostel balik amik luggage (sume berat nak mampoh, anyway, berat luggage aku cukup2 30kg, hebat tak?!!), mmg x sempat la nak check in kat airport, so kitorng pon mintak tolong bdak2 MINDEF n JPA yg gagah2 utk hangkut beg2 kitorng ke Paveletskaya.

1 thing that amazed me, waktu naik train tuh. Baru lah nampak suasana sebenar moscow, tp kampung-style. Bumbung rumah mmg agak pelik ckit, and ader jugak rumah papan. JAlan raya pun cam ala2 jlan kampung kat kampung aku!! Ni yang lgi x sabar nk smpai Malaysia nih..hehe
Sampai airport, pekena ckit pizza kat Svarro, tukar duit USD(dgn harapan nk shopping kt Dubai nnt) kitorng pon naik la flight.
Hmmm, xder pe nk crite sgt. Nak gi shopping nih! See you in Malaysia!! yeaaahooo
still in Domodedova airport

village part of Moscow



ni lah express train ke airport yg mencekik darah. 250Ru !!


hero2 yg m'angkat princess2 nyer luggage. Berat nak mampuh




p/s u guys, sorry yer post ni gambar dia agak serabut ckit.. nak cepat lah..

3 comments:

zulaikha said...

wah..terjumpa senior jordan sy..hehe

i.am.me said...

yup, kak aza,kak pa'en,kak hanis, kak ina kut namenye.hehe

khalil said...

wa..bestnye ad hero~~hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.