Thursday, June 3, 2010

sambal petai ku

Assalamualaikum and selamat semua!

waaa lamenye x update.. huhu..sekarang ni study week, exam x lama je lagi.. Alhamdullilah internet pun pandai suruh aku belajar, di saat aku nak study ni, dia pun dah habis.. (tapi hari2 nyibuk kat internet orang lain..so same jer~)

Anyway, less than 2 weeks, and I'm flying without wings!!!! waa, aku semakin dapat bau sambal petai yang sedang setia menanti di atas meja makan kat rumah, har harr... Tak sabarnye nak sampai kat airport nanti, melihat muka2 orang yang aku sayang!! Nak cium and peluk ibu ku erat2!!! nak cium dahi ayah aku!!! nak cubit pipi2 anak2 buahku, nak tunggu abang2 aku belanja makan......huhu...x lama dah!! Tapi, terlupa pulak, ticket balik tak setel lagi! Canggane ni??! Wahai saudara Pr*****, tolong la setel cepat sikit! Kang x pasal2 kena cari kerja part time pulak kat rusia ni hah....

Sekarang ni bekalan air kat hostel aku sejuk (macam air dalam peti ais). Selalunya ada air panas, tapi sekarang dah diberhentikan kejap, xtau la kenapa.. Kalau nak mandi tu kene masak air dalam boiler, lepas tu campur dengan air sejuk.. Kalau nak ambil wudhu pulak kalau boleh simpan la, dari maghrib sampai isyak..huhu.. biru2 muka nak tahan ******...haha..just joking~

lalalalalalala......

p/s haha..tu jela...xde pe pun sgt..k, kembali menghadap buku itu, doakan kami2 di sini ye!

2 comments:

nana <3 said...

eh, aimi.. penah cuba tahan ke? cm ade bukti je muke jadik biru. haha. nt awk blk msia bljr msk smbal petai. sy nk mkn nogoghi punye style! haha

aizawa said...

hmmm,masih ade jugak generasi muda yg memakan petai ek...hmmm,bagus2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.