Wednesday, June 23, 2010

semanis gula2 kapas


WHAT A DAY!!!



Hari ni, pertama kalinya aku berjumpa balik kawan2 ex-mrsm dulu since habis sekolah 2007 dulu..means 3 thn sudey!! OMG, hari ni memang berlalu dengan cepat sangat, borak3 tgk2 dah nak petang dah. Hari ni kitorang plan nak jumpa dekat Mid Valley, tempat yang paling ideal untuk pertemuan orang Seremban-KL..

Walaupun agak awal aku sampai di KTM, and agak lama jugak aku terpaksa tunggu, tapi bila melihat wajah2 yang lama gila x jumpa, terasa best gilerrzzz!! Siap kawan aku tu kata rindu bila dengar suara aku, gelak aku..haha..(aku pun rindu gak tgk gaya and cara kau!just so you know~)

Anywho, mostly kitorang landing kat tempat dimana adanya makanan jer, makan2 and cerita panjang, jalan2 cerita panjang lagi, shopping2 pun lagi cerita panjang ...(dalam bercerita tu tersangkut pulak aku kat satu baju ni..melayang duit..huhu~~)

Sepanjang "reunion kecil" ni, aku banyak berkepit dengan kawan aku yang sorang ni, x sangka masih rapat lagi, alhamdullilah. Ape taknye, bila jumpa perangai masing2 x berubah pun lagi, sama je macam zaman sekolah dulu..and for sure, zaman sekolah aku bersama budak2 ni sangat lah terbaek! Mulalah keluar balik cerita scandal2 lama, (hehehuhuhhaha...), cerita cikgu2 yg kitorang miss, cerita apa yang berlaku sepanjang x berjumpa..Awwh sweet moment!

Kata2 seorang sahabat, "Aku happy sangat hari ni dapat jumpa kau, terasa happening macam kat mrsm dulu, kita same je gile2 macam dulu kn!".... - priceless!

...

Ada ke patut posing depan surau?!

rindunya daku pada jamku yg ada kunci loker tu!

Pergi dan balik kitorang memang kebetulan naik "ladies' coach", maksudnya ktm yang hanya boleh dinaiki oleh wanita sahaja.Tapi ada je yang mungkin terconfius pada jantina sendiri and naik jugak train tuh. apadaaa!


p/s if only kamu, kamu n kamu tuh dapat dtg jugak hari ni, msti lg best! miss korang sooo much!! ;(

5 comments:

Muna =) said...

Woah best nyeee! Rindu kat akak2 semua.. x)

i.am.me said...

muna!!! lame x jumpe kamu..smlm wt reunion AG 0 (w/out 2 org ahli lain..hehe), ngn AG 11..

LynN LoLa~~ said...

waaa!~aku jumpe blog muna kat page ko.wee.muna mane pigi!!~nnt korang due jenguk2 la ye blog aku.hahaha:D

i.am.me said...

ehy lin ko ad blog gk ker?! gud2

Muna =) said...

kak aimi : huhu x aciiii! nak ikot jugak! =.='

kak lin : hek, muna ade je.. nnt kita follow blog akak ek. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.