Friday, November 6, 2009

random

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..


Aku seronok... seronok sangat hari ini...


Kenapa? Hmm, bukan sebab hari ini kelas sedikit, tapi disebabkan hari ini, aku dapat balik apa yang aku dah lama hilang - kasih sayang aku terhadap seseorang tu..hehe..jgn fikir lain ek..LOL


Setelah berkenalan, bergaul dengan macam2 jenis orang, akhirnya aku dapat konklusikan satu perkara yang telah lama tersimpan dalam kotak fikiran aku - A LITTLE OF SPACE IS GREATLY NEEDED FOR A BETTER RELATIONSHIP. ( po-malaiskiinyer berbunyi- sedikit jarak amat diperlukan dalam sebuah hubungan, po-anglisski lagi seronok kut.) Idea ni mungkin untuk orang2 macam aku, x semua ada masalah yang sama kan..


.......................


Hmm, hari ni kitorang ade masak2-makan2-sama2 dekat rumah apartment kawan kitorang, Alia n Nawal. X sure actually tujuan asal nak wat makan2 nih, (tapi perlu ker alasan untuk nak wat gathering same2 kawan yg dah macam adik beradik nih kan..). Tapi ade jugak la last2 tu kira macam celebrate lg birthday aku dengan Nana.. owh yer, menu kami - Nasi Lemak Bersalji + Ayam Rempah Nak Sekali Mahu Lagi.


........................


Adakah anda tahu:

Jantung kita bekerja dengan mengepam darah sejumlah 5L per minit. Cuba anda kira, sekiranya jantung kita bekerja selama satu jam, satu minggu, satu tahun, malah sepanjang hidup kita. Rupa-rupanya jantung kita telah mengepam darah sebanyak air di lautan. Hebatkan ciptaan Allah!! Hmm, tiba-tiba terfikir, kita macam mane? Sudah cukup ke kita bekerja untuk Dia?



Memory of Egypt~


p/s minggu depan akan jadi minggu hectic lagi sebab physio n Anat tak habis lagi.. Doakan semoga dipermudahkan dan dpt yg terbaik yer!

5 comments:

nama saya aya said...

oloh oloh
cikebumbum

hahahaha~~

zulaikha said...

all the best cik aimi :)

ps : x nak singgah jordan pulak ke?ngeh3 =D

i.am.me said...

aya is ur name: cikibumbumwikiwiki
haha

zulaikha: tq..kamu juge.. nak3!!! tp x tau lg bile..nk sgt2..sronok ni da ade org invite..hehe

zulaikha said...

nak dtg mai ler..infom awal2 :)

i.am.me said...

baik!!! same goes 2 u.. ade hajat nk dtg moscow ni gtau la... tp nk gtau siap2... dtg mscow ni kene prepare mntal n physical siap2...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.