Wednesday, April 21, 2010

jom kite rock n dangdut!

Meh nak share lagu best, baru dapat tadi, terus excited nak share kat semua.. jom2 dgr!

Dengarlah hai sobat
Saat kau maksiat
Dan kau bayangkan ajal mendekat
Apa kan kau buat
Kau takkan selamat
Pasti dirimu habis dan tamat

Bukan ku sok taat
Sebelum terlambat
Ayo sama-sama kita taubat
Dunia sesaat
Awas kau tersesat
Ingatlah masih ada akhirat

Astafighrullahal’adzim

Reff:
Ingat mati, ingat sakit
Ingatlah saat kau sulit
Ingat ingat hidup cuman satu kali

Berapa dosa kau buat
Berapa kali maksiat
Ingat ingat sobat ingatlah akhirat

Cepat ucap astafighrullahal’adzim

Pandanglah ke sana
Lihat yang di sana
Mereka yang terbaring di tanah
Bukankah mereka
Pernah hidup juga
Kita pun kan menyusul mereka

Astafighrullahal’adzim



4 comments:

Syahir Abu Sahmah said...

mi, kasik link download mi,,
aku penah dengar lagu nih,
but x tau tajuk ape,,
puas try carik..
nak2..
=D

i.am.me said...

cari kt youtube, wali band Tomat(taubat maksiat)

http://www.youtube.com/watch?v=9k4OVnEduBo&feature=related

best kn!!

Syahir Abu Sahmah said...

settle..
tido mlm ngn lagu ni lerr jawabnyer..
kamsa hamnidaa...
=D

i.am.me said...

heki2.. betul ke tuh?! suke ati aku je..hehe

nak tido pun dengar lagu kah??.. xpe2.. slamat2!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.