Sunday, April 11, 2010

saya suka 2nd sem!!!

sebab :
1. second sem dah xde winter, masuk spring and autumn.. x payah pakai jacket tebal2
2. dapat beriadah, jogging2, main2 kat taman2 berhampiran
3. paling banyak cuti.. Hari lelaki, hari wanita, birthday pakcik Hitler (dis yr 19-21 April yer kengkawan).. yang latest ni, disebabkan tragedi kapal terbang meletup kt russia, so officially diumumkan cuti jugak..mantap seyh!!
4. Picnic marathon..x lama lagi banyak la post2 pasal gi picnic sana, gi picnic sini, makan sana makan sini.. nak2 pulak bila mereka tu dah beli barbeque set, boleh la kitorng tumpang guna..har harr
5. habis sem 2 ni apa lagi, balik kampung la wei! Malaysia tanah air tercinta!

5 comments:

AinNurAlia said...

cuti yg kapal terbang tu ble?

i.am.me said...

xtau ah..ikut ah tarikh kapal trbang tu meletup...

nazer@mubean said...

wow! aimi beriadah tuu!!

tak suka 1 je, ad final biochem!! stress2! haha

Syahir Abu Sahmah said...

haha..
makcik ionkina jgn dilupa..
tolong la jgn kene die..
huu..~~

i.am.me said...

muben: hello, ape,ingt ak makan je ke??...actually mmg pun..har har.. cehh biochem je, physio da setel la tuh...giiiiilo mubeng!

syahir: huhu, smstinye, tp dgr ura2 katanya ionkina dgn student lain ok jer...tp papepun study untuk ape?? lu pikir sdiri! hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.