Friday, April 16, 2010

xtaulah nak letak tajuk apa~


Wah2...hari ni terasa sangatlah busynyer, dari pagi sampai ke malam.. Hari Jumaat, ade Biochem, lepas tuh ada Microbe, colloq!! OMG, mmg xtau kenapa, blur yang teramat, blank dan yang sewaktu dengannye. Bila nak jawab soalan oral dengan ckgu, ntah macam ada benda tersangkut kat mulut.. Selamatlah ckgu bagi muka kat aku yang *** ni. Tu lah orang kata, kalau dah prepare bagai nak rak tuh, kalau Dia x bagi, xde la jawabnye.. Owh yer, mcq pulak dapat variant 5, soalan dia macam ****!!! Sabar je la, adelah hikmahnye tuh..

Pulanglah aku ke rumah dengan setension2nya. *Dah lah pensel box milo-color hijau-sejak dari mrsm dulu aku pakai-semua alat2 utk menelaah ada kat dalam tuh (kalau terjumpa tolonglah pulangkan kat saya ye!) tu hilang*, muka plak kena attack dengan bapak2 segala jerawat, exam pulak jawab x jawab jer.. TT

Oleh kerana hati resah gelisah gundah gulana, aku pun menghangkut roommate tersayang pergi jogging kat taman kecil kat area hostel kitorang, walaupun hanya 3 round je aku lari(tgk la lama2 nanti..b'belas aku lari), tapi..ehy suka hatilah aku nak lari banyak mana!

Malam ni aku nak buat facial mask daripada yogurt(cuma takut2 nnt ade "zone of inhibition" je around mulut aku..haha), sebab ada kakak senior tu kata cuba try untuk nak repair balik muka aku yang macam nak **** nih. Ada ke patut, before tuh dia tanya, "Kamu kena chicken pox ke?" Adusssh, mmg jelas teruk ah tuh!!

mangsaku malam ni! har har~

ooh ye, cuti birthday pakcik Hitler dah mula, kira2 ada 5 hari semuanya..hmm nak buat apa ye duduk kat rumah nih??? hmmm jom start dengan tengok documentary ni.



p/s esok ada event yang best insyaAllah...huhu excitednye!!!

...........................
kata2 pedas yang didengari minggu ini:

"kalau diorang dapat ****** tu, aku maki diorang!" (maki lah, ko yg dpt dosa)
"Apa korang buat.......... x study?!" (huhu.. ye2..baiklah)
"Disebabkan 1 benda buruk yang korang buat, benda2 baik yang lain terus tertutup" (like I care)
"Kamu kene chicken pox ker?" (baguslah tuh, mmg x kena pun lagi..heh heh)




4 comments:

nana <3 said...

hehehe. harapnye donut sy jd ubat utk jerawat attack kt muke awk. hohoho.

AinNurAlia said...

sabar ye iylia

:)

UMAH said...

:) muahahahaha.. agk2 dpt ciken pox, bak mai sket kekuman tuh.. biar kene waktu nak wat attachment, dpt balik awal! yihaa!!

i.am.me said...

nana: nana tu bkn ubat, tu stimulator lg ade la! hehe

alia: tq ain nur!

kak iman: hehe.. iA, kalau sye kene nnt sye sharekn kat akak skali..hehe..sharing is caring maa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.