Monday, July 25, 2011

diorang dah kawin!!!!


Alhamdulillah, dah selamat dah diorang bina masjid.. anda, bila lagi? hehehe

Actually, kitorang (aku dan abang long ) hampir "terpergi" wedding orang lain... Wedding diorang ni buat kat felda.. Memandangkan aku ni pun anak orang felda, so patutnya dah pakar sangat dah tentang selok belok felda ni... Kata ayah ada 3 dewan felda ni, tapi x pernah dengar plak pasal anjung felda villa ape benda tah.. so aku dan abang long pun parking je la kereta kat situ and jalan ke arah dewan perdana.. dalam hati terfikir waa hebat tul diorang ni, besar2an sungguh ni... tapi terfikir gak takut2 tu wedding orang lain... abang aku pun melajukan langkah and aku pun menjelingkan mata kat board depan pintu masuk tuh.. hahaha kan betul wedding orang lain... haisssh noob sungguh! =P

Memandangkan yang kat kelantan aku x dapat gi atas beberapa sebab, so untuk yang kat KL ni aku mestilah turun padang..yela, member kawin kuuuut.. and disebabkan agak mustahil untuk sampai di hospital k.pilah (daripada KL), so "terpaksalah" aku skip harini..hehe... jgn marah yerr... huhu




masa amik gambar x sedar pun ada lim kat sebelah..

jelingan pengantin baru

<3 the KLCC behind

giving speech

p/s On the way balik rumah singgah kedai kuih... seronok jer order tu seringgit, ni seringgit.. hmm, Moscow x dapatlah jawabnye ^^

4 comments:

LynN LoLa~~ said...

aimi, faris ke ni?

LynN LoLa~~ said...

btw bile plak turn ko? haha jgn lupe gitaw awl2 okeh!

i.am.me said...

yup.. dats him.. haha..x pe ah, kasi ko dulu..xnak langkah benduul. haha

Syed Danial said...

mula2 aku ingat kat bawah tu tulis "p/s: bila lah aku punya turn pulak?". rupa2nya tak. haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.