Friday, July 1, 2011

Kenapa agaknya kami diberi ujian sebegini? ujian kah?

antara seorang dua bersenang-lenang, atau bersusah-payah bersama2?

it's a never ending problem we have here, setiap tahun macam ni..geram nyer!!!

yup, aku x layak untuk bercakap pasal benda ni, sebab bukan aku yang bersungguh2 dalam menyumbang ke dalamnya..aku hanya duduk menanti, memang x guna.. seorang ni pertahankan untuk kami yang lain, memang aku tabik spring kat dia... seorang tu, untuk diri dia sendiri, memang x patut, tapi again siapa aku untuk membantah sedangkan aku sendiri x buat apa2....

dah ada pegawai pun macam xda je.. ada embassy pun macam xda je.. ada kawan pun macam xda jer...



tolonglah... apalah agaknya pengakhiran drama ni??? penatlah...! xkan tiap tahun nak kene "banjir" kut?

i miss the moment when we are all together, like we used to be.. sometime ago...

p/s cepatlah balik!!!!! x nak pikir pasal benda ni lagi!!!

1 comment:

eliana mastura said...

Hmm.. moga setiap ujian itu meningkatkan iman kte

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

About Me..ek?!

My photo
moscow, Russia
Pelajar perubatan tahun 5, 1st Moscow State Medical University (MSMU), Rusia. Anak jati Negeri Sembilan. Masih lagi belajar dan belajar dan belajar dari kehidupan ni.